Näin teet joulukortit tunnelmakuvilla

Suomalaisille joulukortit ovat tärkeä perinne. Vaikka moni valitsee kaupasta valmiskortin, yhä useampi haluaa tervehtiä jollain henkilökohtaisemmalla tavalla. Omasta kuvasta tehty joulukortti on lapsiperheiden suosikki, mutta yhtä hyvin jouluisen kuvakortin voi tehdä myös ilman lasten kuvia. Jouluinen tunnelmakuva käy hyvin ja on persoonallisempi joulutervehdys kuin valmiskortti.

Päivänvalossa kuvattuja lähikuvia jouluisista asioista

Lähikuvia jouluisista esineistä päivänvalossa

Talvisia luontokuvia

Talvisia luontokuvia

Tunnelmallisia kuvia jouluvalojen ja takkatulen valossa

Tunnelmallisia kuvia jouluvalojen ja takkatulen valossa

VINKKI: Kuvatessasi vähäisessä valossa, käytä pidempää valotusaikaa ja jalustaa, jos kuvaat liikkumattomia kohteita. Jos kamerassasi ei ole valotusajan säätöä, siinä voi kuitenkin olla oma asetus yökuvaukselle, jota kannattaa kokeilla. Testaa ja kokeile kamerasi asetuksia rohkeasti, voit yllättäen löytää juuri sen täydellisen tunnelman!

 

3 tapaa lähettää joulukortit:

Joulukortit omilla tunnelmakuvilla
  1. Tilaa joulukortit omasta kuvasta nettisivuiltamme – valittavana 9 erilaista korttimallia ja paljon valmiita jouluisia korttipohjia.
  2. Lataa ilmainen sovellus iPadiisi tai iPhoneesi tai Android-puhelimeesi ja voit vapaasti suunnitella sellaisen joulukortin kuin itse haluat.
  3. Lataa ilmainen Postikortit-sovellus iPhoneesi ja laita joulukortit postiin suoraan puhelimestasi.

Itse tehtyyn joulukorttiin ei tarvitse käyttää paljon aikaa ja vaivaa, yksi jouluinen kuva ja muutama minuutti riittävät!

Lue lisää