• Vuoden kuvakirja 2021 -kilpailun voittajakirja

  Vuoden kuvakirja 2021 -kilpailu

  Voittaja on selvinnyt!

  Yleisöäänestyksen tulos on ratkennut ja tämän vuoden kuvakirjakilpailun voittaja on Aku Kankaanpää kuvakirjallaan Vuosi Keski-Pohjanmaan luonnossa. Paljon onnea Akulle ja iso kiitos kaikille osallistuneille ja äänestäneille!

  Selaa voittajakirjaa tästä:

  Aku Kankaanpää

  Vuosi Keski-Pohjanmaan luonnossa

  "Kirjassa on kuvia ja tarinoita Keski-Pohjanmaan luonnosta. Kirjaan on valikoitu parhaat kuvat ja tarinat noin kymmenen vuoden ajalta. Luonnossa liikkuminen on mukavaa vastapainoa arkiselle työlle. Kirjassa tuon esiin erityisesti Keski-Pohjanmaan maakunnan koskematonta erämaaluontoa ja sen erityispiirteitä."

  Muut finalistikirjat:

  Untamo Hirvonen

  365 and one

  "Vuodeksi 2020 päätin haastaa itseni valokuvaamaan joka päivä ja julkaisemaan jokaiselta päivältä yhden kuvan Instagramissa. Poikkeuksellinen vuosi tuli dokumentoitua ainutlaatuisella tavalla tämän kuvakirjan kansien väliin."

  Keijo Taskinen

  JOKU

  "Jokainen meistä näkee ja kokee maailman omalla tavallaan. Näkemyksen sisäistäminen vaatii aikaa. Mitä hitaammin liikkuu, sitä enemmän aistii. Paikallaan on yhtä ympäristön kanssa. Lisäksi: sen löytää, mitä etsii. Minä huomasin ensin puunaamoja, sitten muita luonnon hahmoja - vai löysikö JOKU minut? Tämän polun varrella olen ottanut kuvia, joiden toivon avaavan kanssaeläjille oivalluksia ja tunteikkaita kohtaamisia. On mielikuvituksen aika, myös meillä aikuisilla. Hauskaa Naamakirjaa!"

  Marina Lehtonen

  Nukkekoti Willa Marina

  "Olen rakentanut vuodesta 2014 alkaen aikuisten nukkekotia jonka rakennustarina kertomuksen haluan jättää kuvakirjana kaikille kolmelle lapsen lapsilleni muistoksi minusta"

  Mika Julin

  Peacekeepers of the Galaxy

  "Miltä Star Warsin maailma näyttää rivisotilaan silmin? Miten palveleminen iskusotilaana kuvataan Imperiumin omassa mediassa? Tyrannian nyrkkinä vai laillisen hallinnon rauhanturvaajana? Kirja esittäytyy meille kuvaesseenä, miltä galaktisen sisällissodan iskusotilaan elämä ja palvelus lukemattomilla vierailla planeetoilla näyttäisi ja miten se esitettäisiin Imperiumin kansalaisille. Figuureja ja leluja kuvaamalla löysin Star Warsin kiehtovan maailman etupihaltani ja keittiön pöydältäni."

  Palkinnot

  Vuoden kuvakirja 2021 valitaan ifolor-raadin valitsemien 5 finalistin joukosta yleisöäänestyksellä.
  Voittaja saa pääpalkinnon: 1 000 € arvoisen SuperLahjakortin, loput neljä palkitaan 300 € SuperLahjakorteilla.

  Vuoden kuvakirja 2020 -kilpailun finalistit

  Ensimmäistä kertaa kuvakirjan teossa?

  Lue vinkkimme, miten etenet askel kerrallaan. Onnistut varmasti!

  Kilpailun säännöt

  Kuvakirjakilpailun järjestäjä:

  Ifolor Oy
  Posliinitehtaankatu 1
  04260 Kerava

  Osallistumisohjeet

  Osallistumisohjeet

  Vuoden kuvakirja 2021 -kilpailuun voi osallistua Ifolorilta tilatulla kuvakirjalla*.

  Kilpailuun osallistutaan täyttämällä lomake osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu. Tarvittavat tiedot: nimi, sähköpostiosoite, kilpailuun osallistuvan kuvakirjan tilausnumero**, kuvakirjan nimi ja lyhyt kuvausteksti kirjan sisällöstä. Epäselvästi tai vajavaisin tiedoin täytettyjä osallistumisia ei voida huomioida. Osallistumisajan jälkeen vastaanotettuja osallistumisia ei hyväksytä. Yksi henkilö voi osallistua useammalla kuvakirjalla. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kilpailuun osallistumisessa.

  *) Huomioithan, että osallistuminen edellyttää, että kirja on tilattu max. 30 päivää sitten, jotta kirjan tiedot löytyvät järjestelmästämme. Jos kirja on tilattu sitä aiemmin, kilpailuun osallistumiseksi kirjatilaus täytyy tehdä uudestaan.

  **) Tilausnumero on 8-numeroinen ja se löytyy sähköpostiin lähetetystä tilausvahvistuksesta ja laskusta. Tilausnumero löytyy myös kuvakirjan takakannesta; silloin täytyy jättää ensimmäinen (0) ja viimeinen numero pois.

  Osallistumiskelpoisuus

  Vuoden kuvakirja 2021 -kilpailuun voivat osallistua kaikki 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Järjestäjän työntekijät ja heidän perheenjäsenensä eivät kuitenkaan voi osallistua kilpailuun.

  Osallistumalla tähän kilpailuun ja arvontaan osallistuja vahvistaa täyttävänsä näissä säännöissä määritellyt osallistumiskelpoisuuden ehdot sekä vapauttavansa Järjestäjän vastuusta, joka liittyy palkintoihin ja niiden käyttöön.

  Osallistumisen peruuttaminen

  Kilpailuosallistumisen voi peruuttaa 26.1.2021 klo 24 asti lähettämällä peruutuspyyntö sähköpostitse osoitteeseen ifolor-kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

  Oikeus kuvakirjoissa käytettyihin valokuviin

  Osallistuja/kilpailija vastaa siitä, että hänellä on kuviin täydet oikeudet eli oikeudet kuvan käyttämiseen ja levittämiseen ja että kuvissa olevat tunnistettavat henkilöt ovat antaneet suostumuksensa kuvien julkaisemiseen. Kilpailuun osallistuvien kuvakirjojen kuvien tekijänoikeudet säilyvät kuvaajalla.

  Järjestäjän oikeudet kuvien käyttöön

  Osallistumalla kuvakirjakilpailuun käyttäjä luovuttaa korvauksetta julkaisuluvan lähettämälleen materiaalille Järjestäjän nettisivuilla, sosiaalisen median kanavissa ja muissa markkinointimateriaaleissa Vuoden kuvakirja -kilpailuun liittyvän markkinoinnin yhteydessä. Sarjavoittajien kuvakirjat julkaistaan Järjestäjän nettisivuilla ja Järjestäjä painattaa niistä kuvakirjat mallikirjoiksi. Järjestäjä ei käytä yksittäisiä kuvia kuvakirjoista, ainoastaan koko kirjaa. Mikäli kirjoja käytetään muussa yhteydessä, Järjestäjä kysyy erikseen luvan kuvakirjan lähettäjältä.

  Äänestysohjeet

  Loppukilpailun äänestys tapahtuu valitsemalla oma suosikkikirja sekä ilmoittamalla oma nimi sekä sähköpostiosoite kilpailusivulla olevan lomakkeen kautta. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi äänestää ainoastaan kerran. Mikäli samalla sähköpostiosoitteella osallistutaan useita kertoja, vain viimeisin ääni jää voimaan.

  Kilpailun aikataulu ja palkinnot

  Osallistumisaika

  8.1.2021 klo 10:00 – 26.1.2021 klo 24:00. Kilpailuun ei voi osallistua osallistumisajan ulkopuolella.

  Loppukilpailun äänestysaika

  3.2.2021 klo 8:00 – 9.2.2021 klo 24:00. Äänestäminen tapahtuu osoitteessa www.ifolor.fi/kuvakirjakilpailu olevan lomakkeen kautta. Yksi henkilö voi äänestää yhden (1) kerran.  

  Voittajat

  Ifolorin raati valitsee kaikista kilpailuun osallistuneista viisi (5) kuvakirjaa loppukilpailuun.

  Kaikille voittajille ilmoitetaan voitosta heidän ilmoittamaansa sähköpostiosoitteeseen. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kahden päivän sisällä, valitaan uusi voittaja.

  Palkinnot

  Pääpalkinto: 1 000 euron Superlahjakortti.

  Kilpailun voittaja on eniten ääniä saaneen kuvakirjan tekijä. Voittaja julkaistaan 19.2.2021.

  Muut loppukilpailuun valittujen kuvakirjojen tekijät (4 kpl) palkitaan 300 euron Superlahjakortilla.

  Äänestäneiden kesken arvotaan 500 euron Superlahjakortti viikolla 7.

  Palkintojen voimassaoloaikaa ei voi pidentää.

  Järjestäjä maksaa arvontavoittojen postituskulut. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen ja käyttämiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi.

  Palkinnon veronalaisuus

  5 loppukilpailuun valittujen palkinnot (4 kpl 300 € arvoista lahjakorttia sekä pääpalkinto 1 000 euron lahjakortti) ovat voittajalle veronalaista tuloa. Palkinnon lunastamisesta mahdollisesti aiheutuvasta veroseuraamuksesta (veronalainen tulo) vastaa palkinnon voittaja itse.

  Äänestäneiden kesken arvotusta 500 euron palkinnon arpajaisverosta vastaa Ifolor Oy.

  Järjestäjän vastuu

  Järjestäjän vastuu

  Kaikki palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän ja kaikki kilpailun suunnitteluun ja toteuttamiseen osallistuneet yritykset sekä muut yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  Osallistuneiden yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

  Henkilötietojen käsittely ja säilytys

  Kampanjaan osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

  Kampanjaan osallistuneiden henkilötietoja (nimi, sähköpostiosoite) säilytetään 26.2.2021 asti, minkä jälkeen ne poistetaan. Henkilötietoja käytetään vain kampanjan arvontaan ja voittajan yhteydenottamiseen.

  Osallistuneiden yhteystietoja ei käytetä ilman erillistä suostumusta suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta eteenpäin kolmansien osapuolien käyttöön.

  Sääntöjen ja Järjestäjän päätösten noudattaminen

  Osallistumalla Vuoden kuvakirja 2021 -kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä sääntöjä sekä kilpailun ja sen palkintoja koskevia Järjestäjän päätöksiä.

  Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden muutoksiin.

  Tutustu Ifolorin rekisteriselosteeseen tästä.

  Kysyttävää kuvakirjakilpailusta? Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen ifolor-kuvakirjakilpailu@ifolor.fi.

  Äänestä suosikkiasi!