MUTSIS ON -suosikkibloggaajan vinkit kodin koristamiseen

MUTSIS ON -suosikkibloggaajan vinkit kodin koristamiseen

Puhuttele kuvilla

MUTSIS ON -blogin pitäjä Emilia Huttunen sisustaa kuvilla elämänsä tärkeistä hetkistä. Kuvatauluja valitessa tärkeää on ajattomuus ja tunnelma.

Mustavalkoiset kuvataulut sopivat makuuhuoneen lämpimän harmaaseen värimaailmaan.

”Minulle tulee näistä ihana olo. Kuvatauluihini on ikuistettu elämäni parhaita hetkiä”, tunnelmoi MUTSIS ON -blogin Emilia Huttunen katsoessaan makuuhuoneensa seinällä komeilevia tauluja. Niihin hän on valinnut kahden lapsensa vauvakuvat.

 ”Asetin mustavalkoiset taulut sängyn vastapäiselle seinälle. Kun heräämme mieheni kanssa aamuisin, näemme lasten kuvat heti ensimmäisenä.”

”Makuuhuoneemme on sisustukseltaan hempeä. Sängynpäädyn metallisissa kierteissä on ripaus maalaisromantiikkaa. Mustavalkoiset kuvataulut sopivat lämpimän harmaaseen värimaailmaan ja tuovat pehmeään sisustukseen särmää. Ne korostavat kauniisti seinien kukkakuvioita, joita moni ei ole ennen huomannut.” 

Mustavalkoisessa värityksessä on muitakin etuja. 

”Tauluista välittyy yhteenkuuluvuus, vaikka ne on otettu eri elämänvaiheissa. Mustavalkoiset taulut sopivat kauniisti muihinkin huoneisiin.”

3 x Emilian sisustusvinkit

 

1) Mieti tulevaisuutta 

Kun valitset kuvia tauluihin, mieti mistä pidät vielä kymmenenkin vuoden kuluttua. Valitse siis ajattomia kuvia, jotka sopivat myös kodin sisustukseen myöhemmin elämässä.

Emilia Huttunen

2) Mikä fiilis? 

Taulut ovat tunnelman luojia. Makuuhuoneeseen sopivat rauhalliset kuvat, kun taas olohuoneeseen voisi asettaa vaikka nauravaisia kuvia. Mieti miltä sinusta tuntuu, kun katselet kuvaa aamupalaa syödessä keittiössä tai lehtiä selaillessa olohuoneen sohvalla. Älä kuitenkaan laita tauluja joka seinälle. 

3) Korosta kodin yksityiskohtia kauniisti 

Jos seinälläsi on yksinkertainen hylly, voit asettaa kuvataulun hyllylle nojaamaan. Tai jos haluat korostaa huoneen kaunista sohvaa, laita kuvataulu sohvaseinälle. 

Kun mietit kuvaa, valitse sellainen, jossa on aavistus sohvan tai vaikka sisustustyynyjen väriä. Kuvatauluilla voit tuoda esiin ja korostaa myös seinien pintamateriaaleja, kuten tapettien kuvioita ja värejä.

Lue lisää