Yllätä ystävä kuvalahjalla!

Yllätä ystävä kuvalahjalla

Yllätä ystävä kuvalahjalla!

Ystävänpäivänä on lupa kehua ja kiittää tärkeitä ihmisiä elämässäsi: puolisoa, työkaveria, sydänystävää kuin naapuria, jotka kukin tavallaan piristävät ja auttavat sinua. Nyt voit piristää heitä! Yhteisistä hetkistä teet hetkessä lahjan, joka kertoo sen – olet tosi rakas!

Ystävänpäivän suosikkituotteet

Voita Interflora-lahjakortti

Arvomme kaikkien 25.1.-5.2.2018 välisenä aikana tilanneiden kesken kolme (3) Interfloran 30 euron arvoista lahjakorttia.

Lahjavinkit ystävälle

Neliökuvat lahjalaatikossa

Uutuustuotteemme neliökuvat on täydellinen ystävänpäivälahja. Kuvien mukana tulee kiva lahjalaatikko, joten se on valmis lahja annettavaksi. Valitse vain 24 suosikkikuvaa ja yllätä ystävä!

alk.   per-item alk.  

Kehyskuva kaverikuvasta

Kännykkä on pullollaan yhteisselfieitä arjesta, juhlista ja rennoista päivistä rannalla. Tähän lahjaan tarvitset sen hauskimman! Valitse paras kuva kännykästäsi ja tilaa siitä pysyvä muisto ystävänpäivälahjaksi. Kehyskuvasta on iloa pitkäksi aikaa!

alk.   per-item alk.  

Kuvakirja ystävyydestä

Hetkistä parhaat! Tallenna ne Ifolorkirjaan ja yllätä ystävä yhteisillä muistoilla. Ensimmäisistä koulupäivistä, hassutteluista ja matkoista yhdessä. Kuvakirja on helppo tehdä ja ihana antaa lahjaksi ystävänpäivänä. Yllätys on taattu!

alk.   per-item alk.  

Tee mietelausetaulu ystävälle

Omasta kuvasta tehty mietelausetaulu on niin paljon enemmän kuin kaupasta ostettu tusinatavara. Kurkkaa helpot ohjeet, miten taulu tehdään.

Ota lapsuuden ystäväkuva uusiksi

Villitys leviää somessa, mutta se on helppo toteuttaa myös kuvatuotteina. Lopputuloksesta saat superkivan ystävänpäivälahjan! Katso ohjeet.

Ystävänpäivälahjat rakkaalle

Rakkautta taulussa!

Ystävänpäivälahja omalle kullalle: taulu yhteiskuvasta jossain ihanassa paikassa. Romanttinen taulu löytää paikkansa makuuhuoneen seinältä tai työhuoneesta muistuttaen, kuka kotona odottaa.

alk.   per-item alk.  

Kerro se kuvalla!

Ystävänpäivälahjan ei tarvitse olla kallis, ajatus on tärkein. Aito valokuva on superromanttinen lahja sellaisenaan. Toista yhtä arvokasta lahjaa on hankala löytää muutamalla sentillä!

alk.   per-item alk.  

Vinkki: hemmottelulahjakortti

Yhteinen illallinen suosikkiravintolassa, lomamatka, rentoutushetki kiireisen arjen keskelle… Kirjoita lahja ystävänpäiväkorttiin. Katso idea ystävänpäiväkorttiin, joka sisältää yllätyksen.

7 lahjavinkkiä omalle kullalle

Kokosimme sydämelliset suosikkilahjat, joilla taiot kuvayllätyksen rakkaallesi ystävänpäivänä, vuosipäivänä tai minä tahansa muuna hetkenä, kun haluat tehdä jotain romanttista.

Ystävänpäiväkortit ja runot

Askarteluvinkki: Tikkarikortti

Tämä kortti-idea on kekseliäs ja hauska! Ota kuva tikkarinpitäjästä ja kiinnitä korttiin oikea tikkari. Katso helpot askarteluohjeet.

Parhaat ystävänpäivärunot

Kerro se kuvalla, täydennä runolla. Kauniit sanat ilahduttavat ystäviä lähellä ja kaukana. Lainaa täältä runo ystävälle.