Sisusta omilla kuvilla

Sisusta omilla kuvilla

Tauluun painettu kuva on persoonallinen sisustuselementti, joka on helppo tehdä ja ripustaa. Sinun ei myöskään tarvitse hankkia erillistä kehystä tai suojalasia. Voit rajata lempikuvasi mieleiseksesi tai muuttaa sen mustavalkoiseksi tai seepian väriseksi. Sisustustaulun kuvanottoon riittää ihan tavallinen kamera.

"Nykyisillä digijärjestelmäkameroilla ja pokkareilla saa niin korkealaatuisia kuvia, että tauluista tulee erittäin hyvännäköisiä. Teetin esimerkiksi itse muutaman 40x40-senttisen taulun ystäväni ottamista Instagram-kuvista ja olin erittäin tyytyväinen lopputulokseen", ifolorin senior graphic designer Maiju Kupiainen kertoo. 

Jos oman valokuvan koon tai laadun riittävyys arveluttaa, sen voi testata ifolorin nettisivuilla. 

"Tilausjärjestelmässä on informatiiviset liikennevalot, jotka kertovat, riittääkö valokuvan laatu haluamaasi kuvakokoon. Jos liikennevalot näyttävät vihreää, taulusta saadaan tarpeeksi hyvälaatuinen. Lisäksi meillä on 100 prosentin tyytyväisyystakuu: jos et ole tyytyväinen lopputulokseen, voit palauttaa tuotteen", Kupiainen sanoo.

6 eri vaihtoehtoa — Tee itse sisustustaulu

Canvas-taulu

Taidekankaalle painettu Canvas-taulu sopii erityisen hyvin kodikkaaseen sisustukseen. Se on heti ripustusvalmis. Ifolorin canvas-tauluissa on 13 eri kokoa.
 

alk.   per-item alk.  

Taulusarja

Jos haluat vielä näyttävämmän kokonaisuuden, voit jakaa upean kuvasi kolmen 40 x 60 cm taulun canvas-, alumiini-, akryylilasi- tai galleriataulusarjaksi.

alk.   per-item alk.  

Alumiinitaulu – kestävä ja keveä

Jos olet kiinnostunut valmiista sisustuselementistä, alumiinitauluun tulostettu valokuva on loistoratkaisu. Se ei tarvitse erillistä kehystä tai suojalasia. Tyylikäs mattapintainen alumiinitaulu on kevyt ja kestävä sekä helppo kiinnittää seinälle. Taulussa on seinäpidikkeet valmiina. Alumiinitauluja voi tilata 13 eri kokoa.
 

alk.   per-item alk.  

Akryylilasitaulu — moderni valinta

Kiiltäväpintainen akryylilasitaulu on modernin sisustajan varma valinta. Akryylilasi saa kuvasi loistamaan ja tuo siihen moniulotteisuutta. Taulu kiinnitetään seinään tyylikkäillä, metallisilla seinäkiinnikkeillä, jotka tulevat kuvan mukana.
 

alk.   per-item alk.  

Kuvataulu – näyttävä sisustustaulu

Kiiltolaminoitussa kuvataulussa kuvasi toistuu erittäin kauniisti, siksi se onkin vahva sisustuselementti. Viistosti muotoillut reunat tuovat lisää näyttävyyttä. Kuvataulu on myös naarmuuntumaton. Se sopii moderniin sisustukseen tai romanttisen kodin yllättäväksi katseenkiinnittäjäksi.
 

alk.   per-item alk.  

Hienostunut galleriataulu

Galleriataulu on nimensä mukaisesti taidegalleriatasoa. Korkea kiilto korostaa kuvasi sävyjä ja loistokkuutta. Kuva on tulostettu alumiinilevylle, jonka päälle on kiinnitetty akryylilasi. Upea yksityiskohta kotiisi!
 

alk.   per-item alk.  

Lue lisää