Etämuistaminen

Etämuistaminen ilahduttaa, kun ei itse pääse paikalle

Kevät on täynnä iloisia juhlan aiheita. Mutta mitä antaa lahjaksi ylioppilaalle, rippilapselle, hääparille, syntymäpäiväsankarille tai eläkkeelle lähtevälle, jos lahjaa ei pääsekkään antamaan henkilökohtaisesti? Ratkaisu on tässä: etämuistaminen -  halutut kuvalahjat ja kätevä ifolorin lahjapalvelu!

Lähetä persoonalliset kuvalahjat Ifolorin lahjapalvelulla suoraan läheisesi postilaatikkoon. Voit luoda lahjan omalla tietokoneella tai kännykällä ja tilata sen suoraan vastaanottajan postilaatikkoon. Juhlasankari on lahjansa ansainnut - nappaa tästä hänelle parhaat lahjavinkit!

Syntymäpäiväsankarille kuvakirja lahjaksi

Poimitaan synttärisankarin huippuhetket kuvakirjaan

Pyöreitä vuosia täyttävä synttärisankari herkistyy eletyn elämän muistoista. Mitäpä jos lähisukulaiset tai ystäväporukka keräisi omista valokuvistaan parhaita otoksia sankarista tyylikkääksi Ifolorkirjaksi? Kuvakirja on täysin uniikki kuvitettu elämänkerta synttärisankarin tähänastista vaiheista. Helppokäyttöisellä Designer-ohjelmalla kuvakirjan kokoaminen ja tekstien kirjoittaminen käy kätevästi ja lopputuloksena on kovakantinen, laadukas kirja täynnä päivänsankarin parhaita muistoja.

Jättikortti ja SIGG-juomapullo

Vihdoinkin eläkkeelle – jättikortin ja kuvajuomapullon kera!

Eläkkeelle jäävää työtoveria voi muistaa tyylikkäästi A4-kokoisella jättikortilla. Kerätkää siihen kuvia eläkkeelle lähtevän työuran huippuhetkistä, kivoista kommelluksista ja mukavista juhlista tekstien ja onnentoivotusten kera. Ja jottei työkaverit ihan heti unohtuisi eläkepäiviään viettävän kiireisissä harrastuksissa, lahjaa voi täydentää laadukkaalla SIGG-juomapullolla. Olisiko siinä firman logo vai kenties kuva kaipaavista työkavereista?

Kuvapalapeli

Lapsi innostuu kuvapalapelistä

Palapelien kokoaminen on kivaa puhaa isommalle ja pienelle. Kun palapelistä muodostuu kuva tutusta lemmikistä, omasta perheestä tai vaikka mieluisesta mietelauseesta, on palapelin kokoaminen vieläkin riemukkaampaa. Mikäs sen mukavampi syntymäpäivälahja ystävälle tai läheiselle! Kuvapalapelejä löytyy useammassa eri koossa 50 palasta 1000 palaan saakka, joten puuhaa riittää niin vasta-alkajalle kuin kokeneemmallekin konkarille.

Kehyskuva ja kuvamukit lahjaksi hääparille

Hääparia muistetaan kuvalahjoilla

Nyt kun siviilisääty muuttuu, voi tuoreen avioparin astiakaappia täydentää näyttävillä kuvamukeilla. Onnistuneet kuvat hääparista ja uutta liittoa kuvastavat tekstit kuten Mr. Virtanen & Mrs. Mäkinen-Virtanen nostattavat onnellisen hymyn huulille aina aamukahvia juodessa. Ja tietysti pariskunta tarvitsee myös nimikyltin! Sehän onnistuu kätevästi 13 x 29 cm kokoisena kehyskuvana, johon saat tekstin lisäksi kuvat hääparista. Tai entäs nivaska paperisia retrokuvia hääparin seurusteluajoilta? Muodikkaissa retrokuvissa on valkoiset reunukset, joihin voi kommentoida kuvia. Retrokuvat myös toimitetaan valmiissa lahjapakkauksessa.

Taitekortti ja lahjakortti ylioppilaalle

Ylioppilas ilahtuu lahjakortista

Ylioppilaaksitulo on yksi nuoruuden suurista merkkipaaluista, ja valokuvat nuoresta ylioppilaasta ruusuineen ja vitivalkoisine lakkeineen säilyvät läpi elämän. Anna ylioppilaalle Ifolorin lahjakortti, jolla hän voi teettää ylioppilaskuvistaan upean kuvakirjan tai vaikka upean taulun seinälle. Lahjakortin saa kätevästi pdf-muodossa ja sen voi sujauttaa onnittelukortin väliin. Ja onnittelukortistakin saa ihanan persoonallinen käyttämällä omaa valokuvaa ja valitsemalla valmiista Ifolorin pohjista mieluisimman.

Rippilapsen onnittelukortti ja rippilahja

Rippilapsen onnittelukortti on täynnä tunnetta

Onnittelukortti voi jo itsessään olla pieni lahja, jonka rippilapsi haluaa säilyttää. Suunnittele persoonallinen kuvakortti, johon valitset muistorikkaita kuvia lapsen koko 15-vuotisesta elämästä: kuvia kastejuhlasta, synttäreistä, koulusta, reissuilta ja harrastuksista. Mukavan kortin väliin on helppo sujauttaa joko setelit tai lahjakortti.

Lue lisää