• Jukka Risikon sunnittelema kalenteri ja kortit

  Jukka Risikon luontokuvakalenteri 2021 ja joulukortit

  Huom. Kampanja on päättynyt.

  Lapualaisen luontokuvaajan Jukka Risikon luontokuvakalenteri ja joulukortit ovat nyt tilattavissa itsellesi tai lahjaksi. Kun sinä ostat tuotteita, me yhdessä lahjoitamme osan hinnasta Jukan valitsemaan hyväntekeväisyyskohteeseen Luonnonperintösäätiölle. Näin teemme yhdessä hyvää ja suojelemme luonnon monimuotoisuutta!

  ”Kalenteriin olen koonnut kuviani eri vuodenajoilta muistuttamaan kuinka arvokas ja ainutlaatuinen ympäröivä luontomme on. Korttiin valitsin kuvan, joka välittää talven taianomaista tunnelmaa. Kuvillani pyrin välittämään katsojille luonnon kauneutta ja rauhoittavaa vaikutusta.

  Luonnonperintösäätiö on hyväntekeväisyyskohteena luonnon ihailijalle osuva valinta. Luonnonperintösäätiö ostaa lahjoitusvaroin luonnonalueita ja rauhoittaa ne pysyvästi. Täten myös tulevat sukupolvet pääsevät nauttimaan ainutlaatuisesta luonnostamme.”

  Jukka Risikko luontokuvakalenteri vuodelle 2021 ifolorilta

  Luontokuvakalenteri 2021

  Tuote: Jukka Risikon suunnittelema A4-koon kuukausikalenteri, jonka jokaisen kuukauden sivulta avautuu aina uusi luontoaiheinen kuva.

  Hinta: 19,95 € + toimituskulut 6,95 €. Jos sivustolla on voimassa kalenteritarjous, saat myös tähän kalenterin silloin tarjoushinnan.

  Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta luontokuvakalenterista ohjataan viisi euroa lahjoituksena Luonnonperintösäätiölle.

  Jukka Risikon joulukortit ifolorilta

  Joulukortit

  Tuote: 10 kappaleen setti Jukka Risikon ottamalla kuvalla varustettuja taitekortteja, joiden sisään voit kirjoittaa oman tervehdyksen. Sis. kirjekuoret.

  Hinta: 12,90 € + toimituskulut 4,95 €. Jos sivustolla on voimassa korttitarjous, saat myös näihin kortteihin silloin tarjoushinnan.

  Lahjoitus: Jokaisesta ostetusta joulukorttisetistä ohjataan 0,50 euroa lahjoituksena Luonnonperintösäätiölle.

  Hyväntekeväisyyskampanja on voimassa 31.1.2021 asti.

  Lue lisää