Kollaasitaulu äidille

Lahjavinkki: Kollaasitaulu yhteisistä hetkistä

Kirjoittaja ifolor,

Mietitkö persoonallista lahjaa isän- tai äitienpäiväksi, joka sulattaisi sydämet? Tässä takuuvarma lahjavinkki: taulu isän/äidin suosikkityypeistä.

Näin teet kollaasitaulun:

Tämä taulu tehtiin Designer-ohjelmalla eli samalla, jolla tehdään kuvakirjat. Samat monipuoliset työkalut ovat käytössä nyt muille kuvatuotteille, myös sisustustauluille. Jos sinulla ei vielä ole Designer-ohjelmaa koneellasi, asenna se täältä.

1. Valitse taulu. Kuvan taulumalli on metallitaulu koossa 30x30 cm.

2. Pienennä kuvapaikka vetämällä nurkasta ja samalla pitäen SHIFT-näppäintä pohjassa. Näin kuvapaikka säilyy neliömallisena vaikka muutat sen kokoa.

3. Kopioi kuvapaikkoja painamalla Ctrl+C, liitä Ctrl+V ja siirrä se oikeaan paikkaa. Apuviivat auttavat kohdentamaan sen samaan tasoon toisen kuvan kanssa.

Kollaasitaulun suunnittelua ifolor Designer -suunnitteluohjelmassa

4. Lisää kuvat.

5. Lisää tekstipaikka keskelle ja kirjoita haluamasi teksti. Muotoile.

Kollaasitaulun suunnittelua ifolor Designer -suunnitteluohjelmassa

6. Lisää toinen tekstipaikka ja lisää sydän painamalla ALT+3. Valitse haluamasi väri sydämelle. Voit myös kopioida sydänmerkin tästä:

7. Jos tykkäät musta-valkoisesta taulusta, klikkaa kuvaa ja valitse Retrotehosteet > Harmaasävy.

Kollaasitaulun suunnittelua ifolor Designer -suunnitteluohjelmassa

Kun olet muokannut taulun haluamallasi tavalla, lisää ostoskoriin ja tilaa. Jotta yllätys ei paljastu liian aikaisin, voit tilata taulun myös vaikkapa työpaikkasi osoitteeseen.

Lue lisää