• Mitä lahjaksi? Tutustu kuvalahjoihin, joita kaikki rakastavat

  Mitä lahjaksi? Tutustu kuvalahjoihin, joita kaikki rakastavat

  Kuvalahja kertoo lahjan saajalle, että olet aidosti ajatellut häntä lahjaa valitessasi. Kuvalahja ei ole mikä tahansa esine, vaan olet valinnut siihen ehkä lempikuvasi lahjan saajasta, kuvan teistä yhdessä, yhteisen sisäpiirin vitsinne tai vaikkapa hänen lempibiisinsä sanat. Kukaan ei ole saanut eikä antanut samanlaista, ja se tekee lahjasta erityisen merkityksellisen niin saajalle kuin antajalle.

  Kuvalahja sopii jokaiselle

  Mieti kuvalahjaa valitessasi lahjan saajan persoonallisuutta ja elämäntilannetta. Osa kuvalahjoista sopii jokaiselle, osan taas voit kohdistaa tarkemmin lahjan saajan elämäntyylin mukaisesti. Viihtyykö hän enimmäkseen kotona vai onko menevää tyyppiä? Harrastaako hän liikuntaa tai onko vaikkapa kokkaus hänen intohimonsa? Onko hän työelämässä, kenties toimistotyössä? Onko lahjan saaja ehkä muuttanut juuri uuteen kotiin? Entä mikä kuvalahja ilahduttaisi koko perhettä?

  Omasta kuvamukista juoma maistuu paremmalta

  Jos haluat valita kuvalahjasi varman päälle, valitse kuvamuki. Jokainen tarvitsee ikioman mukin, joten tämä lahja pääsee taatusti käyttöön. Kuppi kuumaa tai kylmää omasta mukista maistuu paremmalta - eikä kukaan muu kehtaa napata nimikkomukia enää omaa käyttöönsä. Kuvamuki on myös erinomainen läksiäislahja työkaverille. Tiimikuvalla tai yhteisellä lentävällä lauseella varustettu muki takaa sen, että pysytte työkaverin mielessä, vaikkette kohtaisikaan enää päivittäin.

  Vinkki! Mitä lahjaksi uuteen kotiin? Jokaiselle perheenjäsenelle personoidut kuvamukit ja mukeihin soveltuvat lasinaluset ovat täydellinen tupaantuliaislahja! Pyyhkeet ovat myös hyvin tyypillinen ja toimiva lahja uuteen kotiin. Tuo lahjaan aimo annos lisää persoonallisuutta ja anna lahjaksi tavallisen pyyhkeen sijaan pyyhe omalla kuvalla.

  Kokkaajalle kuvalahjaksi inspiroivia ruokakuvia ja reseptejä

  Keittiössä viihtyvä ihastuu kauniilla ruokakuvilla ja herkullisilla resepteillä varustetusta pöytäkuvatelineestä. Loihdi kierresidotusta pöytäkuvatelineestä reseptivihko, joka pitää suosikkireseptit näppärästi saatavilla yhdessä paikassa. Kerää reseptitelineeseen perheenjäsenien lempireseptit tai vaikkapa ihan uusia reseptejä eri kulttuurien keittiöistä.

  Vinkki! Reseptivihko on vain yksi idea toteuttaa tämä kuvalahja. Reseptien sijaan siihen voi kerätä vaikkapa isovanhemmalle kuvia lastenlapsista tai puolison työpöydälle selattavan kuvanäyttelyn ikimuistoisesta yhteisestä perhelomasta.

  Kotona viihtyvä kääriytyy kuvavilttiin

  Jos etsit kuvalahjaa kotona viihtyvälle, nappivalinta hänelle on kuvaviltti. Tähän omalla kuvalla varustettuun torkkupeittoon on ihana kääriytyä. Katso lisää kuvaviltti-ideoita.

  Kuvaviltin kanssa samaan lahjasettiin sopii kuvatyyny. Sekä kuvaviltin että kuvatyynyn voit kuvittaa yhdellä tai useammalla kuvalla ja halutessasi myös tekstillä.

  Kuvalahjat perheen yhteisiin hetkiin

  Palapelin kokoaminen tai muistipelin pelaaminen on mukavaa koko perheen yhteistä tekemistä. Vielä hauskemmaksi sen tekee kuvapalapeli tai muistipeli omista kuvista. Voit valita niihin esimerkiksi kuvia retkiltä ja matkoilta, perheen yhteisestä harrastuksesta, lemmikeistä, nähtävyyksistä kotimaassa ja ulkomailla tai mitä nyt ikinä keksitkin.

  Kuvapalapeli ja muistipeli toimitetaan säilytyslaatikoissa, joten ne on helppo paketoida lahjaksi ja ottaa myös matkalle mukaan.

  Ikimuistoiset hetket näyttäviin kehyksiin

  On varmasti olemassa ylitse muiden oleva hetki, jonka haluat lahjan saajan muistavan aina. Tällaisen hetken saat näyttävästi esille sujauttamalla siitä otetun kuvan koristeelliseen akryylikehykseen. Kehystä koristavat valintasi mukaan leijailevat sydämet, lumihiutaleet tai hiekanjyvät. Täydellinen lahjaidea ystävänpäiväksi tai vuosipäiväksi!

  Tärkeimmät hetket ikuistat helposti myös kehyskuvaksi, joka on kuvan ja kehyksen valmis yhdistelmä. Jos haluat ikimuistoisen hetkenne esille isommassa koossa, tutustu omasta kuvasta painettuihin canvas- ja sisustustauluihimme.

  Kuvahiirimatto toimistotyöläiselle

  Jos lahjan saaja viettää aikaa tietokoneen ääressä töissä tai kotona, hiirimatto omalla kuvalla on oiva valinta. Tämä kuvalahja sekä piristää päivää että on todellinen hyötylahja.

  Tilaa kuvahiirimaton kaveriksi työhuoneeseen kuvakalenteri omilla kuvilla, niin sinulla on koossa erinomainen lahjasetti.

  Vinkki! Ilahduta työpaikallasi tiimiläisiä tai koko henkilöstöä hiirimatoilla, jotka on varustettu vaikkapa yhteiskuvalla tai arkiaamun mukavasti aloittavalla mietelauseella.

  Puhelimen kuoret omalla kuvalla

  Puhelimen suojakuoret omalla kuvalla on kuvamukin lisäksi lahja, joka sopii lähes kaikille. Puhelin on aina mukana, joten hyppää mukaan rakkaasi taskuun tai käsilaukkuun antamalla hänelle lahjaksi puhelimen kuoret, joissa on taltioituna suloisin yhteiskuvanne.

  Menevälle mukaan juomapullo ja pyyhe omalla kuvalla

  Ihanalla lomakuvalla tai tsemppilauseella kuvitettu juomapullo pitää tsempin yllä niin toimistolla, treeneissä kuin vaellusreissullakin. Pullo on turvallinen käyttää, sillä se on vapaa haitallisista kemikaaleista ja lisäksi 100 % vuotamaton. Sopii siis reippaaseenkin menoon! Treenaajan lahjaan kuvapulloa täydentämään sopii treenipyyhe omalla kuvalla.

  Nimikoi kuvalahjasi kuvatarroilla

  Lahjan saajien nimien ja toivotusten kirjoittaminen paketteihin varsinkin jouluisin on melkoinen homma. Nyt kuvatarrat korvaavat kirjoitusurakan. Liimaa paketin kylkeen vastaanottajan kuvatarra ja viereen hyvän joulun toivotus tarrana. Kuvatarrat toimivat näppärästi myös joulukortin allekirjoituksen korvaajana.

  Lahjojen nimikoimisen lisäksi kuvatarrat käyvät moneen muuhunkin nimikointiin. Kuvatarroilla nimikoit niin lelut, vaatekoukut, tietokoneet kuin kännykät. Niin kätevää!

  Etkö keksi sopivaa kuvalahjaa?

  Kuvalahjoissa riittää valikoimaa ja joskus voi olla hankala valita sitä lahjan saajalle sopivinta. Silloin suosittelemme Ifolorin lahjakorttia, jolloin lahjan saaja voi itse valita mieleisensä lahjan. Voit valita painetun lahjakortin tai sähköisen lahjakortin.

  Vinkki! Kuvalahjat ovat ihania ja persoonallisia lahjoja - ja mikäpä estää sinua tilaamasta kuvalahjaa myös itsellesi.
   

  Ideoita ja vinkkejä kuvalahjoihin 

  Usein kysyttyä kuvalahjoista

  Voiko kuvamukin pestä astianpesukoneessa?

  Kauneuden lisäksi arvostamme myös käytännöllisyyttä, joten ehdottomasti kyllä. Kuvamukit voi pestä huoletta astianpesukoneessa.

  Minkä kokoisia palapelejä valmistatte?

  Kuvapalapelejä on tilattavissa neljässä eri koossa:

  • 50 palan palapeli: 20 x 30 cm
  • 196 palan palapeli: 30 x 45 cm
  • 500 palan palapeli: 54 x 40 cm
  • 1000 palan palapeli: 68 x 44 cm
  Mistä näen kuvalahjoihin kuuluvien puhelinkuorien mallit?

  Kaikki mallit löydät osoitteessa ifolor.fi/kuvalahjat/puhelimen-suojakuoret.

  Lue lisää