Neliökuvat paperille ja 7 muuta neliönmuotoista kuvaideaa

Neliökuvista on moneksi!

Katso 7 kivaa ideaa

Oletko tykästynyt neliökuviin, joita Instagram on pullollaan? Meiltä löytyy kokoelma erilaisia neliönmallisia tuotteita retrofaneille! Neliötuotteilla voit sisustaa kotisi, lähettää kutsukortit juhliisi ja tallentaa muistot tyylistäsi tinkimättä. Nappaa tästä ideat.

Neliönmalliset Deluxe-kuvakirjat – kaksi kokoa

Suomen suosituin Deluxe-kuvakirja on saatavilla myös neliönä, ja vieläpä kahdessa koossa. 21x21 cm koon lisäksi löytyy myös isompi 28x28 cm, johon mahtuu jo vaikkapa 4, 9 tai jopa 16 neliömuotoista kuvaa. Oikea kuvamosaiikki!
 

alk. alk. per-item

Premium-kuvakirja valokuvapaperilla

Neliökuvakirjan voit tehdä myös aidolle valokuvapaperille. Premium-kuvakirja antaa kuville huippuluokan terävyyden ja värikylläisyyden. Sopii intohimoiselle instagrammaajalle ja lahjakirjaksi.
 

alk. alk. per-item

Kuvakirjanen

Nopein tapa tehdä kuvakirja on pieni kuvakirjanen. Lisää vain 21 kuvaa, 1 kuva per sivu ja kirja on valmis. 

alk. alk. per-item

Sisustustaulut neliönä

Sisustustaulujen valikoima on laajentunut hurjasti, ja neliönä niitä löytyy jo neljässä eri koossa: 30x30 cm, 40x40 cm, 60x60 cm ja 80x80 cm. Voit myös tilata kuvajulisteen ja kehystää sen neliönmuotoiseen kehykseen. Neliönmuotoiset taulut on helppo koota kollaasiksi seinälle, ja laajentaa sitä kuva kerrallaan. Hinta alkaen
 

alk. alk. per-item

Neliötaitekortit

Neliöt kutsu- ja kiitoskortit ovat juhlajärjestäjän helmi, sillä kortissa on oikeasti helmiäishohtoinen paperi. Kauniit neliötaitekortit tilataan 10 kappaleen seteissä.
 

alk. alk. per-item

Seinäkalenteri

Myös seinäkalenterin voi tilata neliönä! 21x21 cm:n kokoiseen malliin ei mahdu nimipäiviä, vaan tämän kalenterin pääosassa ovat kuvat.
 

alk. alk. per-item

Neliö- ja retrokuvat

Ja on meillä tuotekin nimeltä neliökuvat! 24 aidolle valokuvapaperille tulostettua kuvaa trendikkäässä pahvilaatikossa, joko valkoisella reunuksella tai ilman. Retrokuviin tulostetaan polaroidkuvan tapaan paksumpi valkoinen reuna, johon mahtuu muistiinpanoja.
 

alk. alk. per-item

Tiesitkö, että valmistamme valokuvat aina automaattisesti kuvatiedostojen mittasuhteiden eli kuvasuhteen mukaan. Jos olet rajannut kuvasi neliöksi eli kuvasuhteeseen 1:1, ne tulostetaan neliönmuotoisina. Tilausvaiheessa voit valita kuvan lyhyemmän sivun mitan, esimerkiksi 10 cm. Lue lisää tästä »

Lue lisää