Postilaatikkoon jaettavat kuvalahjat

Parhaat postitettavat lahjaideat turvalliseen muistamiseen

Tämän kevään poikkeusoloissa ei ehkä päästäkään paikan päälle onnittelemaan, antamaan lahjoja ja juhlimaan isoäitiä, ylioppilasta tai muuta merkkipäivää viettävää läheistä. Onneksi heitä on helppo ilahduttaa kuvalahjalla, jonka voit luoda itse kännykällä tai tietokoneella ja jonka Posti toimittaa saajalleen kotiin asti.

 

Koronakeväänä turvallisin ja helpoin lahja sujahtaa suoraan läheisesi omaan postilaatikkoon ilman, että kenenkään tarvitsee käydä sitä Postissa lähettämässä tai noutamassa. Lähetä iloa, onnea ja rakkautta pursuavat kuvalahjasi käyttämällä ifolor-lahjapalvelua: vaikka olet itse etänä, lahjasi saapuu perille kertomaan lämpimistä tunteistasi.

Kehyskuva koossa 13 x 18 cm

Kuvat esille kauniina kehyskuvina

Kehyskuva on viimeistelty lahja, joka on kiva laittaa kotona esille. Kuvat pyöreistä syntymäpäivistä, valmistujaisista, elämän merkkipaaluista, tärkeistä ihmisistä ja lemmikeistäkin ansaitsevat tulla kehystetyiksi. Ifolorin kehyskuva on painettu puukuitulevylle ja mukana on jalka, jolla kuvan voi helposti asettaa pystyyn tai vaakaan. Mikä parasta, pienin kehyskuvamme (13 x 18 cm) toimitetaan läheisellesi kotiin asti, eikä hänen tarvitse lähteä Postiin jonottamaan pakettia.

Hiirimatto omalla kuvalla

Hiirimatto ilahduttaa kotitoimistossa

Lahjaksi sopii myös pieni ja tarpeellinen hiirimatto, joka päivittäin tuo hymyn saajansa huulille. Valitse uniikkiin lahjaan kiva kuva teitä yhdistävästä asiasta tai harrastuksesta tai vaikka kuvakollaasi läheisestäsi eri vuosikymmenillä.

Vinkki: Nyt kun etätyö on tullut yhä useammalle tutuksi, yllätä omissa kodeissaan puurtavat työkaverit uudella hiirimatolla! Olisiko siinä vaikka hulvaton kuva teidän tiimistä virkistyspäivänä? Pirteä hiirimatto tuo kivat työkaverit lähemmäksi ja muistuttaa, että kohta taas päästään tekemään töitä yhdessä saman katon alla.

Aidot paperivalokuvat

Paperikuvissa on tunnetta ja tunnelmaa

Etsi kamerastasi tai kuvien pilvipalveluista ne kaikkein parhaat kuvat päivänsankarista ja teetä ne laadukkaiksi paperikuviksi. Huolella valittuja paperikuvia on mukava saada lahjaksi ja selailla hyvien muistojen tulviessa mieleen. Paperikuvia on helppo tilata joko kännykällä tai tietokoneella ja lähettää suoraan vastaanottajan omaan postilaatikkoon.

Neliökuvat

Nyt uutuutena on myös tyylikkäät 10 x 10 cm neliökuvat, joihin saat halutessasi näyttävät valkoiset kehykset. Neliökuvat toimitetaan saajalleen kauniissa lahjakotelossa.

Kuvakirjanen ifolor-sovelluksella

Kuvakirjanen kertoo enemmän kuin tuhat sanaa

Kuvakirjasessa pieni koko yhdistyy suureen elämykseen. Voit valita lempikuvat vaivattomasti älypuhelimellasi ifolor-sovelluksella, ja lahjapalvelua käyttämällä 13 x 13 cm kokoinen kirjanen sujahtaa helposti läheisesi postilaatikkoon. Tässäkin iloa tuottavassa lahjassa on jo laadukas lahjapakkaus mukana, joten kokonaisuus on harkitun tyylikäs.

Myös pienikokoisemmat Ifolorkirjat mahtuvat postilaatikkoon. Suunnittele tietokoneellasi rauhassa upea Deluxe A5 tai Spiral A5 tai A6 -kokoinen kuvakirja täynnä muistoja, tärkeitä ihmisiä, lomia, retkiä, synttäreitä… Kirjoita kivat kuvatekstit mukaan, niin upea lahja on valmis!

Postikortti suoraan postiin

Lähetä hyvää mieltä kortilla

Muistatko, kuinka iloinen yllätys postikortin saaminen onkaan? Laita nyt hyvä kiertämään! Valitse valokuvistasi nappiotos ja lähetä se postikorttina suoraan kännykästäsi. Sen helpompaa ei muistaminen enää voi olla. Postimaksu on maksettu kaikkialle maailmaan, joten olisiko nyt poikkeusoloissa juuri oikea hetki muistaa myös ulkomailla asuvia ystäviä ja läheisiä aidolla kuvapostikortilla?

Lataa ifolor-sovellus Androidille »

Lataa ifolor-sovellus iOSille »

Lue lisää