Puputaulu seinällä

Sisustusvinkit eläinrakkaan tytön huoneeseen

Kirjoittaja ifolor,

Koululaisen huone sisustetaan hänelle rakkailla asioilla – suloisen lemmikin kuvalla tai yhteispotretilla hoitohevosen kanssa. Tee tytön lempikuvasta sisustustaulu seinälle ja kehyskuva koulupöytää piristämään. Kuvan voi valita yhdessä tai antaa yllätyslahjana!

Koirataulu tytön huoneen seinällä

Kesäinen koirataulu värikkääseen huoneeseen

Kesämuistot mielessä – niin tytöllä kuin karvaisella kaverilla. Canvas-tauluun painettu aurinkoinen yhteiskuva sopii huoneeseen, jonka sisustuksessa leikitellään eri väreillä. Tai jos harmaasävyinen huone kaipaa väri-ilottelua!

Kehyskuva ja muki työpöydällä

Heppatytön kehyskuva koulupöydän reunalle

Kun koulupöytää somistaa suloinen suukko lempihepalle, eikä läksyjen tekokaan ole enää tylsää. Kuvan kehyskuvassa käytettiin valmista pohjaa Tapetti, pinkki ja sydän saatiin painamalla tietokoneen näppäinyhdistelmää ALT + 3. Marsumuki on kiva kynäteline!

Mustavalkoinen hevostaulu seinällä

Mustavalkoinen eläintaulu on tyylikäs!

Sopisiko huoneen sisustukseen ennemmin hillitty, mustavalkoinen taulu? Taulu kestää aikaa, vaikka huoneen sävyt vaihtuisivatkin. Kokeile rohkeasti myös kiiltäväpintaisia taulujamme – kuvataulua, metallitaulua sekä akryylilasi- ja galleriatauluja.

Tiesitkö, että voit tilata sisustustauluja Designer-ohjelmalla? Ohjelmassa saa värikuvan muutettua harmaasävyiseksi valitsemalla Retrotehosteet > Harmaasävy tai Inkwell.

Kissakuvakollaasi seinällä

Kissakuvakollaasi sulostuttaa valkoista seinää

Ei ole pakko tyytyä yhtään kissakuvaan! Erikokoisia tauluja voi yhdistellä näyttäväksi kollaasiksi. Hauska kollaasi syntyy yhdistämällä pentukuvia uusimpiin seikkailuihin. Taulukokoelmaa voi täydentää teettämällä uuden kuvan vaikkapa synttärilahjaksi. Erilaisia asetteluvinkkejä löydät täältä.

Lue lisää