Tee tekstitaulu omasta kuvasta

Tee kaunis tekstitaulu omasta kuvasta

Kirjoittaja ifolor,

Erilaiset tekstitaulut ovat suosittuja sisustuselementtejä. Nyt voit tehdä superihania tekstitauluja omista kuvistasi ja lempisitaateista! Katso persoonalliset ideat kuvan ja tekstin yhdistämiseen.

Monta ilmettä kollaasitaulussa

Joskus on vaikea valita yhtä kuvaa tauluun. Älä suotta jätä hyviä kuvia pois, vaan tee kuvakollaasi parhaista hetkistä. Tässä taulussa tekstiksi riittää lapsen kaunis nimi. Jos haluat, voit lisätä yhden tekstilaatikon ja kirjoittaa siihen syntymäajan tai vastasyntyneen strategiset mitat.
 

Näin tilaat kollaasitaulun nettisivuillamme:

Ajatelmataulu luontokuvasta

Ajatelmatauluja on sisustuskaupat pullollaan. Voit suunnitella taulun myös itse! Silloin voit valita lempilausahduksen tai runon ja yhdistää siihen kuvan rantamaisemasta, kukasta ja kauniista lähikuvasta luonnosta. Etsi kuva arkistoistasi tai lähde luontoon kuvaamaan sopiva kuva valitsemaasi ajatelmaan. Lopputuloksena on takuulla persoonallinen sisustustaulu!

Canvas-taulu tekstillä omasta kuvasta

Näin tilaat ajatelmataulun Designer-ohjelmalla:

Vaihtoehto: Kehystä kollaasijuliste itse!

Jos seinälläsi on kehystettyjä valokuvia, voi saman idean toteuttaa kollaasijulisteena, jolloin samantyylisillä kehyksillä saa yhtenäisen ilmeen. Kuvajulisteita löytyy montaa eri kokoa. Kannattaa tilata juliste ensin ja sen jälkeen on helppo mennä kauppaan valitsemaan oikean kokoista kehystä.

Kollaasijuliste omista kuvista
Kollaasitaulun ja -julisteen aihe voi olla mikä vain: lomamuistot, juhlakuvat tai vaikkapa 1-vuotiskuvauksen parhaat otokset.

Lue lisää