Herkullinen uutuus: suklaarasia omalla kuvalla »

Titti kirjoittaa ifolorin uutiskirjeet

Titillä on sinulle postia

Onko sinulle koskaan kolahtanut uutispostia meiltä? Jos on, niin oletko tullut ajatelleeksi, kuka viestin on oikeasti kirjoittanut? Tässä sinulle oikea vastaus!

Markkinointitiimimme iloinen sanasirkka Martina… Äh, käytetään mieluummin sitä lempinimeä, jota olemme aina tottuneet käyttämään. Uusi yritys.

Markkinointitiimimme iloinen sanasirkka Titti vastaa uutiskirjeistämme aina suunnittelusta kirjoitukseen ja niiden lähetykseen. Luonnollisesti kuvaan kuuluvat myös niiden seuraaminen ja analysointi, jotta tiedämme mistä ihmiset pitävät ja mistä eivät.

Titti on myös yrityksemme SEO:n eli hakukoneoptimoinnin päällikkö. Kadehdittavan hyvin englantia ja äidinkielenään ruotsia puhuva kielinero on tehnyt hakukoneoptimointia jo aikaisemmassa elämässään ollessaan lentoyhtiössä töissä. Siispä tuo osaaminen tuli kätevästi matkatavarana mukana taloomme, kun Titti astui ensi kertaa mukaan meidän remmiimme joulukuussa 2010.

Ulospäinsuuntautunut Titti on mitä ilmeisimmin nauttinut yhtä paljon täällä olosta kuin mitä me olemme nauttineet hänen seurastaan vuosien aikana.

”Tykkään hirveästi ihmisistä. Minusta on kiva, kun täällä on enemmän porukkaa. On meidän oma markkinointiosasto ja on muita osastoja, joissa tehdään kaikennäköistä muuta hommaa. Se on kiva aina jutella niiden ihmisten kanssa, jotka tekevät jotain aivan muuta, kuin mitä itse tekee”, Titti iloitsee.

Titti loves America

Silloin kun on aika ottaa vertauskuvalliset työhanskat kädestä, ja on aika vaihtaa vapaalle, kaivaa Titti matkalaukun salamannopeasti kaapista ja suunta kohti lentokenttää. Kun Titti on kyydissä, osoittaa lentokoneen nokka todennäköisesti länteen päin.

Suuren lätäkön toiselta puolelta löytyvät unelmakohteet. Tarunhohtoinen Jenkkilandia on ehdoton suosikkimaa, vaikka toki lukuisia muitakin maita ja maanosia on koluttu läpi.

Kuten tänä kesänä on nähty, ei lämmön perässä tarvitse kuitenkaan lähteä kesälomilla merta edemmäs kalaan. Niinpä Titti jättääkin suosiolla matkailut kylmempiin aikoihin ja nauttii Suomen kesästä rakkaassa Hangossa, johon on - vadelmaveneellä tai ilman - hyvä lähteä karistamaan kaupunkien vilkkaudet pois mielestä.

Eteläisen nokan paratiisissa Titin kanssa aikaa viettää hänen perheensä, ystävät ja koirat. Koirat ovat Titille hyvin rakkaita ja roduista rakkain on saksanpaimenkoira. Miksi juuri poliisisarjoistakin tuttu legendaarinen rotu on vienyt Titin sydämen?

”Se on tarpeeksi haastava rotu. Ne vaativat oman tietynlaisen ihmistyypin, joka osaa niitä paimentaa, niin ne osaavat käyttäytyä”, Titti hymyilee.

Runosuonen sykähtelyä

Palataanpa vielä hetkeksi työn pariin.

Kirjoittavassa työssä olevat tietävät, ettei aina ole helppoa löytää sopivia sanoja ja joskus uusia ideoita ei meinaa millään syntyä paperille. Silloin on hyvä hakea hieman uutta kulmaa omaan tekemiseen hyvien esimerkkien kautta ja muovata niitä omaan ajatusmalliin sopiviksi.

”Ihannetilannehan on se, että on aikaa katsella ja tutkia muiden uutiskirjeitä ja nettisivuja. Sieltä surffailun kautta ammennan hirveästi ideoita.”

Titti paljastaa omista teksteistään yhden mielenkiintoisen asian, joka voi nopeasti luettuna jäädä joskus huomaamatta.

”Mietin sanakäänteitä paljon. Olen allitteraation suuri ystävä. Jostain tekstipätkistä sitä aina löytyy.”

Allitteraatio eli alkusointu on runouden tehokeino, jossa perättäisissä sanoissa toistuvat samat alkukirjaimet. Katsopa kirjeitämme kannalta uudelta, kenties keksit kikat Titin jo kello kuudelta.

Epätoivoinen yritys. Jätetään nämä paremmin osaavalle ihanalle Titille.

Lue lisää