Joulun tunnelmaa

Haussa jotain persoonallista joululahjaksi? Idea voi löytyä puhelimestasi

On monenlaisia lahjoja, pehmeitä ja kovia, mieluisia ja meluisia, eihän niitä kaikkia edes muista. Ja sitten on lahjoja, jotka jäävät elämään. Tällaisia lahjoja ei tarvitse kaukaa hakea. Kurkkaa puhelimeesi! Mitä kaikkea kuluneen vuoden aikana tapahtuikaan. Näistä kullanarvoisista hetkistä syntyvät parhaat lahjat. Miten sinä ajattelit antaa lahjaksi?

Tänä jouluna...

Kalenteri joululahjaksi

Annan iloa jokaiseen päivään

Mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan! Joka kuukausi tuo uudet muistot, myös seinäkalenterissa. Kuvakalenteri on joka joulun hittilahja – perinne, jota kummit ja isovanhemmat odottavat.

 

Kuvakirja joululahjaksi

Muistan monta tärkeää hetkeä

Anna lahja, joka kertoo asiat, joita ei aina tule sanottua ääneen. Näitä muistoja haluan vaalina. Sinun kanssasi, koska olet minulle tärkeä. Se on yllättävän helppoa! Kaiva kuvat kamerasta ja kerää yksiin kansiin. Kuvakirja hoitaa kertomisen.

Haaveiletko ensimmäisen kuvakirjan teosta? Kuvakirjaoppaasta löydät vinkkimme, miten etenet askel kerrallaan.

Kuvakirjasen teko onnistuu myös kännykällä. Lataa ifolor-sovellus puhelimesi sovelluskaupasta.

Kuvamuki joululahjaksi

Teen kahvihetkistä kauniimpia

Se onnistuu pienillä asioilla, kuten hymyllä. Tee iskälle lahjaksi työpaikan kivoin muki.

Sisustustaulut seinällä

Laitan muistot seinälle

Muistot ovat persoonallisen sisustuksen sydän. Pue koti jouluun tunnelmallisilla kuvilla. Sisustustuotteilla kuvitat kotisi vuodenajan mukaan ja vaihdat uuden muistot seinälle muitta mutkitta.

Taulu on myös oiva lahjaidea. Kenties olet kuullut vanhempiesi toiveen saada kauniit kuvasi esille myös heidän kotiinsa? Anna lahjaksi omaa valokuvataidetta.

Riittääkö kännykkäkuvan koko tauluun? Nykyisten älypuhelimien kuvien koko kyllä riittää. Sisustustauluja on monta eri kokoa ja eri kännyköissä on eroja, joten kannattaa testata.

Canvas-taulu on suosituin taulumallimme, mutta kurkkaa myös uutuustuotteemme minitaulu ja tarrajuliste.

Valokuvat

Kerron sinulle tuhat sanaa

Aina ei tarvita kallista lahjaa, muutaman sentin arvoinen valokuva voi olla kultaakin kalliimpi. Sujauta joulukortin väliin pino vuoden parhaita paloja, kehystä kuva kaupasta ostetuilla valokuvakehyksillä tai osta meiltä trendikäs akryylikehys. Akryylikehykseen voit vaihtaa uuden kuvan helposti. Saatavilla neljä eri kokoa.

Aion yllättää sinut

Paketti on puoli lahjaa. Kuvatarrat toimivat pakettikortteina ja koristeina. Käytä kuvatarroja myös joulukirjeiden sulkijana.

Kuvalahjat

3 nopeaa joululahjavinkkiä

Loppuun kokosimme simppelit suosikkilahjat, jotka teet yhdestä kuvasta.

Lue lisää