• Unohtumattomat lahjat lempikuvista

  Unohtumattomat lahjat lempikuvista

  On monenlaisia lahjoja, pehmeitä ja kovia, mieluisia ja meluisia, eihän niitä kaikkia edes muista. Ja sitten on lahjoja, jotka herättävät tunteita. Jotain mikä tuo hymyn huulille, saa hihkaisemaan riemusta ja yllättymään. Parhaat lahjat syntyvät yhteisistä hetkistä. Tee tärkeimmistä ikimuistoisia joululahjoja läheisille.

  Miten sinä ajattelit muistaa läheisiäsi tänä jouluna?

  Tänä jouluna...

  Muistipeli

  Haastan muistia muistoilla

  Kivaa puuhaa joulunpyhiksi ja yhteisiin hetkiin! Erityisen hauskaa pelaamisesta tekee tuttujen kuvien ja tärkeiden hetkien paljastuminen käännetyistä korteista.

  Kalenteri joululahjaksi

  Annan iloa jokaiseen päivään

  Mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan! Joka kuukausi tuo uudet muistot, myös seinäkalenterissa. Kuvakalenteri on joka joulun hittilahja – perinne, jota kummit ja isovanhemmat odottavat.

  Kuvakirja joululahjaksi

  Muistan monta tärkeää hetkeä

  Anna lahja, joka kertoo asiat, joita ei aina tule sanottua ääneen. Paketoi muistot, joita haluat vaalia ja jotka haluat jakaa sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Se on yllättävän helppoa! Kaiva kuvat kamerasta tai puhelimesta, kerää yksiin kansiin ja ikimuistoinen lahja on valmis.

  Haaveiletko ensimmäisen kuvakirjan teosta? Kuvakirjaoppaasta löydät vinkkimme, miten etenet askel kerrallaan.

  Kuvakirjanen

  Pieni on kaunista

  Toiveissa nopea ja helposti toteutettava lahja, mutta et halua tinkiä laadusta? Kaunis kuvakirjanen kätkee sisälleen ihanat yhteiset muistot ja ilahduttaa vastaanottajaa varmasti. 

  Lasinaluset omilla kuvilla

  Piristän kattausta yhteisillä muistoilla

  Haluaisitko yllättää läheisen jollain uudella ja erilaisella? Tämän vuoden uutuustuote, lasinalunen, tuo väriä ja ilmettä kattaukseen. Lasinalusten kuviksi voit valita yhteisiä hetkiä, osuvia mietelauseita tai jotain ihan muuta, vain mielikuvitus on rajana!

  Kuvamuki joululahjaksi

  Tee kahvihetkistä kauniimpia

  Yllätä ja ja ilahduta ystävä tai läheinen personoidulla kuvamukilla. Taltioi kuvamukiin jokin mieleenpainunut hetki tai vaikka lapsen tekemästä taideteoksesta napattu kuva.

  Sisustustaulut seinälle

  Laitan muistot esille

  Muistot ovat persoonallisen sisustuksen sydän. Taulu on oiva lahjaidea. Kenties olet kuullut vanhempiesi toiveen saada kauniit kuvasi esille myös heidän kotiinsa? Anna lahjaksi jotain, mitä ei muualta voi saada, omaa valokuvataidetta.

  Mietitkö riittääkö puhelimella otetun kuvan koko tauluun? Ei huolta, nykyisten älypuhelimien kuvien koko kyllä riittää. Sisustustauluja on monta eri kokoa, joten testataamalla se selviää.

  Valokuvat

  Kerron sinulle tuhat sanaa

  Aina ei tarvita kallista lahjaa, muutaman sentin arvoinen valokuva voi olla kultaakin kalliimpi. Sujauta joulukortin väliin pino vuoden parhaita paloja, kehystä kuva kauniilla kehyksillä tai tilaa meiltä kuvan mukana trendikäs akryylikehys. Joskus vähemmän on enemmän.

  Aion yllättää sinut

  Paketti on puoli lahjaa. Kuvatarrat toimivat kivasti pakettikortteina ja koristeina. Käytä kuvatarroja myös joulukirjeiden sulkijana tai rekvisiittana jouluaskartelussa.

  3 nopeaa joululahjavinkkiä

  Loppuun kokosimme vielä simppelit suosikkilahjat, jotka teet yhden kuvan taktiikalla. Nopeaa, helppoa ja varmasti oman näköistä!

  SIGG-juomapullo

  Kuvapalapeli

  Puhelimen suojakuoret

  Lue lisää