Anna lahjaksi jotain pysyvää

Anna lahjaksi jotain pysyvää

On monenlaisia lahjoja, pehmeitä ja kovia, mieluisia ja meluisia, eihän niitä kaikkia edes muista. Ja sitten on lahjoja, jotka jäävät elämään. Tällaisia lahjoja ei tarvitse kaukaa hakea. Miten sinä ajattelit muistaa läheisiäsi tänä jouluna?

Nyt on hyvä hetki...

Kalenteri joululahjaksi

Antaa iloa jokaiseen päivään

Mitä uusi vuosi tuokaan tullessaan! Joka kuukausi tuo uudet muistot, myös seinäkalenterissa. Kuvakalenteri on joka joulun hittilahja – perinne, jota kummit ja isovanhemmat odottavat.

Kuvakirja joululahjaksi

Muistaa monta tärkeää hetkeä

Anna lahja, joka kertoo asiat, joita ei aina tule sanottua ääneen. Paketoi muistot, joita haluat vaalia ja jotka haluat jakaa sinulle tärkeän ihmisen kanssa. Se on yllättävän helppoa! Kaiva kuvat kamerasta tai puhelimesta, kerää yksiin kansiin ja ikimuistoinen lahja on valmis.

Haaveiletko ensimmäisen kuvakirjan teosta? Kuvakirjaoppaasta löydät vinkkimme, miten etenet askel kerrallaan.

Kuvakirjasen teet ifolor-sovelluksella

Tehdä pieni ja kaunis kirjanen

Toiveissa nopea ja helposti toteutettava lahja, mutta et halua tinkiä laadusta? Kaunis kuvakirjanen kätkee sisälleen ihanat yhteiset muistot ja ilahduttaa vastaanottajaa varmasti. Kuvakirjasen tekeminen on helppoa ja se toimitetaan tyylikkäässä lahjapakkauksessa.

Lasinaluset omilla kuvilla

Piristää kattausta yhteisillä muistoilla

Haluaisitko yllättää läheisen jollain uudella ja erilaisella? Tämän vuoden uutuustuote, lasinalunen, tuo väriä ja ilmettä kattaukseen. Lasinalusten kuviksi voit valita yhteisiä hetkiä, osuvia mietelauseita tai jotain ihan muuta, vain mielikuvitus on rajana!

Kuvamuki joululahjaksi

Tehdä kahvihetkistä kauniimpia

Yllätä ja ja ilahduta ystävä tai läheinen personoidulla kuvamukilla. Taltioi kuvamukiin jokin mieleenpainunut hetki tai vaikka lapsen tekemästä taideteoksesta napattu kuva.

Sisustustaulut seinälle

Laittaa muistot esille

Muistot ovat persoonallisen sisustuksen sydän. Taulu on oiva lahjaidea. Kenties olet kuullut vanhempiesi toiveen saada kauniit kuvasi esille myös heidän kotiinsa? Anna lahjaksi jotain, mitä ei muualta voi saada, omaa valokuvataidetta.

Mietitkö riittääkö puhelimella otetun kuvan koko tauluun? Ei huolta, nykyisten älypuhelimien kuvien koko kyllä riittää. Sisustustauluja on monta eri kokoa, joten testataamalla se selviää.

Valokuvat

Kertoa sinulle tuhat sanaa

Aina ei tarvita kallista lahjaa, muutaman sentin arvoinen valokuva voi olla kultaakin kalliimpi. Sujauta joulukortin väliin pino vuoden parhaita paloja, kehystä kuva kauniilla kehyksillä tai tilaa meiltä kuvan mukana trendikäs akryylikehys. Joskus vähemmän on enemmän.

Yllättää sinut

Paketti on puoli lahjaa. Kuvatarrat toimivat kivasti pakettikortteina ja koristeina. Käytä kuvatarroja myös joulukirjeiden sulkijana tai rekvisiittana jouluaskartelussa.

Katsoa 3 nopeaa joululahjavinkkiä

Loppuun kokosimme vielä simppelit suosikkilahjat, jotka teet yhden kuvan taktiikalla. Nopeaa, helppoa ja varmasti oman näköistä!

Puhelimen suojakuoret
SIGG-juomapullo
Kuvapalapeli

Lue lisää