5 kuvakirjaideaa joululahjaksi

5 kuvakirjaideaa jouluksi

Tämän joulun yllättävimmät lahjakirjat koskettavat, hymyilyttävät ja tulevat suoraan sydämestä. Ne on tehty yhteisistä hetkistä ja unohtumattomista seikkailuista, lentävästä mielikuvituksesta ja itselle tärkeistä asioista. Kokosimme ideoita joululahjakirjoihin. Selaa ja anna oman mielikuvituksesi lentää!

Ystäville: Terhin joulu

Terhin joulu - kuvakirja blogista

Tartuta joulufiilis! Terhin joulukirjan kaikki materiaali löytyi jo valmiina hänen blogistaan: matkat loistakkaisiin Lontoon joulukauppoihin ja tunnelmalliseen Tukholmaan, oman perheen jouluperinteet ja parhaat joulureseptit. Kansiin koottuna niistä syntyi upea kirja, jonka voi kääriä pakettiin niin ystäville kuin sukulaisillekin.

Deluxe-kuvakirja, A4 pysty, 26 sivua

Lapsille: Kaikkien aikojen jouluyllätys

Kaikkien aikojen jouluyllätys - itse kirjoitettu satukirja

Kuka tahansa voi ryhtyä satukirjailijaksi, tarvitaan vain ripaus mielikuvista ja heittäytymistä tarinan vietäväksi. Tämä piirroksin kuvitettu satukirja on Vuoden kuvakirja 2014 -kilpailun satoa ja aivan valloittava lahjaidea lapsille ja lapsenmielisille.

Deluxe-kuvakirja, A4 pysty, 36 sivua

Matkaseuralle: 8 kuukautta Aasiassa

 8 kuukautta Aasiassa - matkakirja lahjaksi reissukaverille

Matkakuvien kokoaminen kuvakirjaksi on hieno sinetti unelmien matkalle. Samalla kun teet kirjan itsellesi, saat ainutlaatuisen lahjan myös ystävälle, jonka kanssa jaoit matkakokemuksen. Olipa matkakohde lähellä tai kaukana, kuvakirja on kaunis kiitos yhteisestä matkasta ja sisältää toiveen uusiin yhteisiin seikkailuihin.

Deluxe-kuvakirja, A4 vaaka, 132 sivua

Kummilapselle: Kun olit pieni…

Kun olit pieni… kuvakirja lahjaksi kummilapselle

Tee kuvakirja lahjaksi kummilapsellesi. Lahjakirjaan voit koota elämänohjeita ja muistoja, jotka kuvitat omilla valokuvillasi. Kirjan ei tarvitse olla suuren suuri, myös tämä pieni Pocket-kuvakirja käy vallan mainiosti. Ajatus on tärkein.

Pocket-kuvakirja, A6 vaaka, 24 sivua

Sukulaisille: Pieni joululaulukirja

Pieni joululaulukirja - omat suosikkijoululaulut kirjaksi

Soivatko teillä vuodesta toiseen samat joululaulut? Mitä lauluja pikkujouluissa aina lauletaan? Lempijoululaulujen sanat ovat aina helposti saatavilla, kun kokoat ne omaan joululaulukirjaan. Tänä jouluna laulu raikaa, eivätkä laulujen sanat ole hukassa. Kuvituksessa on käytetty Designer-kuvakirjaohjelmasta valmiiksi löytyviä jouluaiheisia clip art -kuvia.

Easy-kuvakirja, A5 pysty, 36 sivua

Lue lisää