Kehyskuvan uudet ideat

Kehyskuvan uudet ideat

Kuvalahja taipuu moneksi ja on myös sisustuselementtinä vertaansa vailla.

Kuva + kehys = kehyskuva

Kehyskuva tunnetaan kuvalahjana: perheen kuva isälle laitettavaksi työpöydälle, hoitohevosen kuva heppahullulle, hempeilykuva rakkaalle tai läheisten kuva tekemään vanhainkodin huoneesta kodikkaamman. Kiitoslahjana se on mitä mainioin, haluavathan vanhemmat, isovanhemmat ja kummit laittaa juhlapäivän kuvat esille siinä missä itse päivänsankarikin.

Kehyskuva-ideat

Kehyskuvasta saa myös persoonallisia sisustuselementtejä, etenkin jos hallitsee kuvankäsittelyä. Ilmaisia kuvankäsittelyohjelmia voi etsiä netistä.

Keittiöön

Keittiöön ei aina mahdu suuria sisustustauluja, mutta pienillä kauniilla yksityiskohdilla saa helposti persoonallisuutta myös kyökin puolelle. Kehyskuva mahtuu vaikka hyllylle jauhopurkkien väliin. Keittiön kehyskuvan tekstiksi sopii esim. ”Tämä keittiö on maustettu rakkaudella”, suosikkiresepti tai elämänviisaus. Ja mikä ettei kehyskuviin sopivat raikkaat, makuhermoja kutkuttavat kuvat herkkuruuista ja värikkäistä hedelmistä.

Lastenhuoneeseen

Lastenhuoneeseen

Onko lapsellasi erikoinen nimi, jota ei koskaan löydy sisustuskauppojen valmiista valikoimista? Kehyskuvasta saa ovikyltin myös harvinaisemmille nimille ja lempinimille, ja värit voi valita sävy sävyyn huoneen sisustuksen kanssa. Yöpöydälle sopii kehyskuva, jossa on iltalaulun sanat tai pätkän lempisadusta. Siinä onkin oiva lahjavinkki kummitädin kullalle, toista tuollaista lahjaa kun ei kaupasta löydy.

Lue lisää