Kerro kuvalla että välität

Kerro kuvalla, että välität

Ikävä on suuri, kun emme nyt voi olla fyysisesti läsnä monen meille rakkaan ihmisen arjessa. Isovanhemmat, sukulaiset, ystävät – kaikki he kaipaavat kuulla meistä ja me heistä. Nyt on tärkeätä osoittaa sekä sanoin että teoin, kuinka paljon välitämme ja rakastamme. Pidetään siis yhteyttä uusin ja vanhoin keinoin ja piristetään läheisiämme.

Oletko koskaan lähettänyt postikorttia suoraan puhelimestasi? Postiluukusta tipahtava aito postikortti ilahduttaa, kun siinä on kuva omista rakkaista: lapsenlapsista, koko perheestä, lemmikistä, yhteisistä juhlista… Persoonallinen postikortti on konkreettinen merkki lämpimistä ajatuksista ja muistamisesta. Valitse valokuvistasi todellinen nappiotos ja lähetä se postikorttina vaikka isovanhemmille tai kauempana oleville ystäville. Lähetys käy helposti ja näppärästi omasta puhelimesta.

Sopivan kuvan etsiminen on myös mukavaa tekemistä lasten kanssa kotona. Vai kannattaisiko kotona nyt järjestää hilpeä kuvaussessio ja ottaa rauhassa uusia kuvia isompikin määrä? Siinä aikakin kuluu mukavasti yhdessä puuhastellen, sopivia kuvauspaikkoja kokeillen ja erilaisia tilanteita kuvaten.

Postikortti puhelimesta kätevästi ja helposti

Lähetä postikortti suoraan puhelimesta

Nykyisenä digiaikana postikortin lähettäminen on todella vaivatonta. Enää ei tarvitse edes etsiä postimerkkejä tai kävellä lähimmälle postilaatikolle. Parasta tietenkin on, että korttisi on sinun itsesi suunnittelema ja siinä on juuri se ihana itse otettu kuva!

Näin helposti se käy: Lataa puhelimeesi ifolor-sovellus ja valitse sieltä kohta ”Postikortti suoraan postiin”. Sitten vain valitsemaan korttiin mieleistä kuvaa. Kääntöpuolelle voit kirjoittaa oman henkilökohtaisen tervehdyksesi sekä vastaanottajan nimen ja osoitteen. Paina ”Tilaa” ja persoonallinen korttisi lähtee läheisellesi. Kerrassaan kätevää!

Muistot säilyvät paperikuvissa

Pino aitoja valokuvia

Onko sinunkin kamerasi, kännykkäsi ja pilvipalvelusi täynnä upeita kuvia? Kuvia tärkeistä ihmisistä, juhlista, matkoista ja ihanista hetkistä? Valokuvia on mukava katsella ja antaa hyvien muistojen tulvia mieleen, joten mitäpä jos nyt teettäisit parhaista otoksista oikeita paperisia valokuvia tai postikortteja? Jos vielä vaikka kehystät kuvat ja laitat esille, niin kuvissa näkyvät läheiset ovat aina läsnä omassa kodissasi. Valokuva on myös mieluisa lahja.

Paperikuvissa on ihan omaa taikaa. Ne aivan kuin nostavat kuvatun asian arvoa vielä entisestään, hetki tuntuu tärkeämmältä ja muistamisen arvoiselta.

Valokuvien teettäminen on helppoa ja yllättävän edullistakin. Kokeile ifolor-sovellusta puhelimellasi, tabletillasi tai tietokoneellasi. Valikoimassa on kymppikuvien ja suurennosten lisäksi neliökuvia sekä suloisia retrokuvia, joihin voit myös kirjoittaa omaa tekstiä.

Lähetä kuvailoa läheisillesi

Jos et pääse tapaamaan ystäviä ja sukulaisia, kuvaterveiset voi lähettää kortilla. Ifolor haluaa tässäkin helpottaa arkeasi: valittavanasi on useita eri teemaisia postikorttipohjia, joihin voit ladata suosikkikuvasi. Voit valita lukuisista erilaisista korttimuodoista, kirjoittaa tervehdyksen myös kuvapuolelle ja lähettää runsain mielin iloa läheisillesi.

Lue lisää