• Kuvan kaunis kesä

  Kuvan kaunis kesä – ifolorin kuvakisan 2020 finalistit

  Kuvakisan voittaja - kuva 4

  Millainen on sinusta kuvan kaunis hetki? Monelle meistä se on mökkimaisema ja auringonnousu tai -lasku. Mutta se voi olla mitä vaan. Tämän vuoden kuvakisamme finalisteiksi valikoitui monta erilaista kuvan kaunista hetkeä: vauvan ensimmäinen sauna, kesäaamun usva, eläinten kesätouhut luonnossa ja lasten riemukas rantaleikki.

  Kuvakisan voittaja valittiin yleisöäänestyksellä 12 finalistikuvan joukosta. Eniten ääniä sai kuva laulujoutsenperheestä metsälammella (kuva 4, nimimerkki JukkaR).

  Vuoden 2020 finalistit

  Kilpailun säännöt

  Kuvakirjakilpailun järjestäjä:

  Ifolor Oy
  Posliinitehtaankatu 1
  04260 Kerava

  Kampanjasäännöt

  1. Järjestäjä 

  Ifolor Oy, PL 1, 04261 Kerava (Jäljempänä "Järjestäjä")

  2. Osallistumiskelpoisuus 

  Kuvan kaunis kesä -kuvakilpailun finaaliäänestykseen voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 16 vuotta täyttäneet henkilöt. Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Äänestykseen eivät saa osallistua kilpailun suunnitteluun tai toteutukseen osallistuneiden yritysten henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä.

  3. Äänestysaika 

  Äänestys on käynnissä 3.-12.7.2020. Tämän jälkeen tulleita ääniä ei hyväksytä. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä kampanjaan osallistumiseen.

  4. Kuinka osallistua äänestykseen ja siihen liittyvään arvontaan

  Äänestää voi osoitteessa https://www.ifolor.fi/inspiraatio/kuvan-kaunis-kesa. Äänestys tapahtuu valitsemalla oma suosikkikuva sekä ilmoittamalla oma nimi sekä sähköpostiosoite kilpailusivulla olevan lomakkeen kautta. Yhdellä sähköpostiosoitteella voi äänestää ainoastaan kerran. Mikäli samalla sähköpostiosoitteella osallistutaan useita kertoja, vain viimeisin ääni jää voimaan.

  EI OSTOPAKKOA.

  5. Henkilötietojen käsittely 

  Äänestykseen osallistumisen yhteydessä annettuja henkilötietoja käsitellään henkilötietolain (523/1999) ja yleisen tietosuoja-asetuksen (EU 2016/679) mukaisesti. Kaikki osallistujien yhteystiedot pysyvät salaisena koko kampanjan ajan.

  6. Palkinnot 

  Kaikkien äänestäneiden kesken arvotaan yksi 500 euron arvoinen Superlahjakortti.

  Pääpalkinto on 1 000 euron Superlahjakortti. Pääpalkinnon voittaa yleisöäänestyksessä (3.-12.7.2020) eniten ääniä saaneen kuvan lähettäjä.  Pääpalkinto on voittajalle veronalaista tuloa. Palkinnon lunastamiseksi Järjestäjän tulee saada voittajan henkilötunnus veroilmoitusta varten.

  Palkintoja ei voi vaihtaa rahaksi tai toiseksi palkinnoksi.

  Järjestäjä on henkilökohtaisesti yhteydessä voittajiin. Mikäli voittajaa ei tavoiteta kohtuullisessa ajassa, palkinto jää lunastamatta.

  7. Palkintoon liittyvät rajoitteet ja voittajan vastuu 

  Alle 18-vuotiailla tulee olla osallistumiseen huoltajan suostumus. Palkinnot ovat henkilökohtaisia, ja Järjestäjä luovuttaa ne vain arvonnan voittajille. Palkintoja ei vaihdeta rahaksi tai muuksi tavaraksi. Palkintojen vastaanottajat vapauttavat Järjestäjän, kampanjan yhteistyökumppanit ja edellä mainittujen osapuolten yhteistyökumppanit kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kampanjaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä.

  8. Järjestäjän vastuu 

  Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kampanjaan.

  Järjestäjä ei myöskään vastaa Facebookin, Instagramin tai muun ulkopuolisen tahon aiheuttamista ongelmista.

  9. Verot 

  Järjestäjä sitoutuu maksamaan näissä virallisissa säännöissä mainitusta palkinnosta aiheutuvan mahdollisen veron. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista.

  10. Palkintojen luovutus/julkisuus

  Palkintojen voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja heidän nimensä voidaan julkaista.

  11. Osallistumalla kampanjaan hyväksyt nämä säännöt.

  Osallistumalla tähän kampanjaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kampanjan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä.

  12. Ifolor pidättää oikeuden muuttaa sääntöjä.

  13. Tietojen käsittely

  Tietoja kampanjasivujen käytöstä voidaan kerätä ja käsitellä, jotta kampanjamallia pystytään edelleen
  kehittämään. Kampanjan Järjestäjä vastaa Kampanjan sisällöstä.

  14. Henkilötietojen säilytys

  Äänestyksessä äänensä antaneiden henkilötiedot (nimi, sähköpostosoite) poistetaan 30 vuorokauden kuluttua äänestyksen päättymisestä eli 11.8.2020.

  Henkilötietoja käytetään vain kampanjan arvontoihin ja voittajien yhteydenottamiseen.

  15. Kampanjan kesto

  Äänestykseen osallistuminen päättyy 12.7.2020 klo 23.59. ellei toisin ilmoiteta. Äänestyksen tulos ja kuvakisan pääpalkinnon voittaja julkistetaan 15.7.2020.

  Kampanja voidaan myös lopettaa edellä mainittua päivämäärää aiemmin tai sen viimeistä osallistumispäivää voidaan siirtää eteenpäin.  

  Lue lisää