Vuoden 2015 kuvakirjakilpailun parhaat

Vuoden 2015 kuvakirjakilpailun parhaat

Bändin treenikämpältä alkanut rakkaustarina. Pohjoisen pihapiirin elämää eri vuodenaikoina. Yhden miehen road trip Australiaan työpaikan menettämisen jälkeen. Vuoden 2015 kuvakirjakilpailun aihekirjo on yhtä laaja kuin elämä itse. 

Perhe-sarjan voittaja

Perhe-sarjan voittaja

Outi Välitalon Ensisilmäyksellä-kuvakirja on huikea kuvakirja nuoresta valokuvaajatytöstä ja hänen kotitalonsa kellarissa rumpuja soittaneesta pojasta, joiden rakkaustarina on kestänyt jo vuodesta 1965.

Outi on tehnyt hauskan ja koskettavan historiikin, joka on paitsi rakkauskertomus myös erään bändin tarina. Historiikin teossa on yhdistelty vanhoja valokuvia ja ifolorin valmiita kuvituskuvia tai -elementtejä, clipartseja. Outi nappasi ykkössijan ifolorin vuoden 2015 kuvakirjakilpailun Perhe-sarjassa.

Matka-sarjan voittaja

Matka-sarjan voittaja

Timo Norros ei kauan aikaillut, kun työpaikan yt-neuvottelut loppuivat ja vapaa-aikaa oli yhtäkkiä yllin kyllin. Hän lähti yhden miehen reissulle Australiaan, josta syntyi Matka-sarjan voittajakirja Australia: Perth – Melbourne – Cairns. Rentoa matkameininkiä kuvaa se, että kuvat on otettu kännykällä ja kulkuvälineeksi kelpasi niin pyörä kuin rämä autokin. Timo nousi voittajaksi ifolorin vuoden kuvakirja 2015 -kilpailun Matka-sarjassa.

Luovuuus-sarjan voittaja

Luovuuus-sarjan voittaja

Ifolorin kuvakirjaohjelmalla voi tehdä vaikka upean runokirjan! Leena Holmströmin ja Lassi Kalleisen Kesän viime hehku -kuvakirjassa maalaukselliset kuvat alkavat elää uutta elämää runojen myötä. He voittivat ifolorin Vuoden 2015 kuvakirjakilpailun Luovuus-sarjan. Mitä voittajilta voisi oppia taidekirjan teosta?

Luonto-sarjan voittaja

Luonto-sarjan voittaja

Mitä teidän takapihallanne tapahtuu? Marika Granatin synnyinkodin takapihalla eletään eläimellistä pohjoisen menoa, josta kertoo hänen tekemänsä Minun kotiseutuni – Sydämeni maisemat -kuvakirja. Rakkaus omaan kotiseutuun inspiroi ifolorin Vuoden 2015 kuvakirjakilpailun Luonto-saarjan voittajaa. Kirjassa herkutellaan Peräpohjolan maisemilla. Pääosaan nousevat omat kotikulmat eri vuodenaikoina ja pihapiirissä vierailevat eläimet. Kuvatarinaa täydentävät Lapista kertovien iskelmien ja laulujen sanat sekä runot.

Avoimen sarjan voittaja

Avoimen sarjan voittaja

Ifolorin tämän vuoden Avoimen kuvakirjasarjan voittaja Anna-Leena Saukko kuvaa kauniisti ja yllätyksellisesti meille kaikille tuttua aihetta: unta. Anna-Leenan Uni-kuvakirjassa kurkistetaan nukkuvien lasten maailmaan.

Tilaa nyt oma kuvakirjasi

Lue lisää