Reseptikirja lahjaksi nuorelle

Ruokabloggaajan vinkki: Reseptikirja lahjaksi nuorelle

Valokuvat ja reseptit – siinäpä raaka-aineet ihanaan lahjaideaan kevään ja kesän juhliin. Oivalluksen takana on Kokit ja Potit -ruokablogia pitävä Hannele, joka teki kesällä ripille pääsevälle rakkaalle nuorelle sopivan, välipaloja ja helppoja leivontaherkkuja sisältävän kirjan.

”Tein siis rippilapselle ensimmäisen oman reseptikirjan, josta on helppo tarkistaa smoothien ohje tai luntata maailman parhaan pannarin resepti. Ja sitten vuosien päästä, kun on aika jatkaa omin kantavin siivin, kirjan voi pakata mukaan omaan kotiin palana lapsuusmuistoja – makumuistot ja valokuvat ovat samassa paketissa.

Ajatuksenani on tehdä resepti- ja kuvakirja myös kotoa pian poismuuttavalle nuorelle. Se reseptikirja on hieman erilainen: Kokoan yhteen klassikkoreseptejä makaronilaatikosta sosekeittoon ja itse tehdystä jäätelöstä pasta bologneseen. Nippu sellaisia reseptejä, joilla pärjää elämän tuulissa. Reseptejä ja kuvia, joilla voi hurmata uudet ystävät uudessa kaupungissa – ja samalla hakea lohtua koti-ikävään. Reseptejä, joilla uuteen arkeen sujahtaa pala vanhaa arkea.

Kuvakirja resepteillä on mainio lahjaidea

Kuvakirja resepteillä täydennettynä on mainio lahjaidea paitsi ylioppilaille ja ammattiin valmistuville myös kesän hää- ja kihlapareille.”

Kuvat: Kokit & Potit –blogi

Lue lisää